Retningslinier for forum

Velkommen til debatforummet

Dystoniforummet er forbeholdt patienter og pårørende, der ønsker mulighed for at udveksle meninger og ideer om behandlinger, møder, liv med dystoni, foreningens arbejde m.m.

For at forstå hvad hensigten er, så er det sømmeligt at benytte forummet til:
En debat patienter/pårørende imellem om det der nu engang relaterer til samtaler patienter og pårørende imellem. Forummet er således ikke beregnet til DDF’s bestyrelsesmedlemmer og kontaktpersoner, medmindre de selv føler behov for at give deres besyv med. Dette forum er patienters og pårørendes eget, og bør benyttes derefter.
 
Spørgsmål til bestyrelsesmedlemmer og kontaktpersoner skal som tidligere stilles ved telefonisk henvendelse, fremsendelse af mail eller på foreningens møder. Tid og sted for disse møder fremgår af kalederen i medlemsmagasinet 'Dystoni Bladet' og på foreningens hjemmeside.

Forum betingelser:

Dansk Dystoniforening har vedtaget, at alle indlæg skal offentliggøres.
Foreningen påtager sig intet ansvar for indlæg og forbeholder sig ret til at slette indlæg, der ikke lever op til nedenstående betingelser for anvendelsen af debatforummet. 
  • indlæg skal overholde regler for god netetikette.
  • indlæg må ikke have til hensigt at hverve medlemmer til andre foreninger, foreningssplittelse, opfordring til uro, chikane af meddebattører, bestyrelsen og andre aktive i foreningen.
  • indlæg må ikke omhandle reklame.
  • indlæg må ikke indeholde spørgsmål til den valgte bestyrelse.
  • debattører skal opgive navn og adresse. De personlige data vil dog ikke blive offentliggjort i debatforummet.
I ønskes alle en god debat.

Med venlig hilsen
Dansk Dystoniforening