Hjælp til debatforum

Velkommen til Dystoni Foreningens debatforum

Dystonidebatten er et diskussionsforum, som Dansk Dystoniforening stiller til rådighed for sine medlemmer og andre interesserede. Det er ganske nemt at benytte det nye debatforum, men her har du alligevel en lille guide: Vi har valgt at dele debatten op i følgende 5 kategorier:
 
Dystonibehandling
Medlems- og lokalmøder
Gode råd og idéer
At leve med dystoni
Andet
 
På forsiden får du en oversigt over de seneste indlæg i alle kategorier. Du kan også vælge at se de mest populære samtaler netop nu, ved at klikke på 'Populære i toppen af forummet. Du kan nu trykke på det indlæg, du ønsker at læse. Indlæg og eventuelle kommentarer hertil vises.
 
Ønsker du også at kommentere, er det ganske nemt:
For at kommentere eller skrive et indlæg, skal du registrere dig. Du klikker blot på 'Opret ny bruger' og udfylder felterne markeret med * som er obligatoriske samt acceptere Dystoni Foreningens betingelser. Fremover skal du blot logge ind med den mail adresse du har oplyst og benytte det valgte kodeord. Skulle du glemme din kode, kan den sendes til din mail adresse.
 
Det er naturligvis også muligt at oprette et nyt indlæg. Dette gøres ved at trykke på Dystonidebatten i grønt felt på hjemmesidens forside, og derefter på "Opret indlæg". Nu vælger du forum, altså hvilket emne du vil skrive om samt emne, der er overskriften til dit indlæg. Du er nu klar til at skrive dit indlæg til Dystonidebatten.
 
Dansk Dystoniforenings bestyrelse forbeholder sig retten til at slette indlæg og kommentarer der ikke overholder de fastsatte retningslinier. Du er altid velkommen til at kontakte foreningen direkte på www.dystoni.dk
 
God fornøjelse!