Betalingsservice

Tilmeld dig til Betalingsservice - du sparer tid og en tur på posthuset, mens foreningen sparer penge og tid på administration. Betalingsservice er sikkert og alle oplysninger behandles fortroligt. Når du klarer din kontingentbetaling via Betalingsservice sparer du en tur i (net)banken eller på posthuset. Som medlem sparer du både kostbar tid og økonomi - så det er en rigtig god ordning.
 
Derfor beder vi om din hjælp. Klar din kontingentbetaling ved tilmelding til Betalingsservice. Det er let at tilmelde sig enten ved at følge linket eller ved at ringe til kassereren. Du kan altid melde fra, hvis du alligevel ikke ønsker at være tilmeldt - og melder du dig ud af foreningen annulleres tilmeldingen til Betalingsservice. Ordningen er helt gratis. 
 
Herunder finder du et link, der leder dig til en tilmeldingsformular. Den er nem at udfylde, blot skal du huske dit medlemsnummer (som står på bagsiden af dit Dystoni Blad), dine bankoplysninger og foreningens debitornummer, der er 00001. 
 
For nye medlemmer: Hvis du er nyt medlem, gælder tilmeldingen til Betalingsservice først fra den efterfølgende opkrævning – du skal altså stadig betale kontingentet for første år, når du melder dig ind.